A Keresőben Első csapat

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt

Online marketing tanácsadó

2009-ben kezdtem el weboldal készítéssel foglalkozni, majd egy véletlen folytán megismerkedtem a Google helyezésekben rejlő lehetőségekkel, amiből megszületett a Keresőben Első.

Az irodán kívüli életemben a párom játssza a főszerepet, és amikor lehet a színház, mozi, olvasás kötnek le, vagy utazunk :)

Gerstenbrand Bence

Gerstenbrand Bence

Vezető szövegíró

2016-ban kezdtem diákmunkásként a Keresőben Elsőnél, és sehol nem tanultam annyit a szövegírásról, mint itt – nem is csoda, hogy az egyetem után végül itt kötöttem ki.

Ha nem írok, akkor valószínűleg otthon találsz meg, a családdal és a barátokkal játszva (társas- és videojáték bármilyen mennyiségben), vagy a saját játékötleteimen dolgozva.

Vörös Ágnes

Vörös Ágnes

Szövegíró, HR

2019 októberében kezdtem el dolgozni a Keresőben Elsőnél szövegíróként, 2020 júniusa óta pedig már teljes erőbedobással is jelen vagyok a csapatban, immár nem csak szövegíróként.

Friss jogsisként minden alkalmat kihasználok a vezetésre, de ha éppen nem autóban ülök, akkor leginkább a kutyáim és a barátaim körében lehet megtalálni.

Inczédi Judit

Inczédi Judit

Szövegíró

2020 júniusa óta dolgozom szövegíróként a Keresőben Elsőnél. Még igazán új terep a számomra, de szeretem a kihívásokat és úgy érzem itt megtaláltam a helyem.

Ha éppen nem dolgozom, akkor koncerteken vagy a próbateremben, könyvet olvasva vagy sorozatot nézve otthon, vagy egy plafonra erősített karikán lehet megtalálni fejjel lefele lógva.

Illisz Ákos Csaba

Illisz Ákos Csaba

Szövegíró

2019 márciusa óta vagyok teljes munkaidős szövegíró a Keresőben Elsőnél. Korábban csak esetenként foglalkoztam weboldal tartalmakkal, szövegekkel, itt viszont annyit írhatok, amennyit csak bírok.

Az irodán kívül általában a házamat renoválom, ha éppen nem a kerttel harcolok, illetve erdőt járok, zenélek, főzök, filmeket és sorozatokat habzsolok, vagy saját műveket írok.

Vajda Veronika

Vajda Veronika

Szövegíró

2020 nyarán kezdtem el a Keresőben Elsőnél dolgozni. Szeretem, hogy itt nem csak a keresőoptimalizálásról és a copywritingról tanulhatok, hanem az ügyfeleink ágazatába, munkásságába is betekintést nyerhetek.

A szabadidőmben legszívesebben zenélek, régóta hegedülök, zongorázok. Ezen kívül utazgatással, és a szeretteimmel szeretem tölteni a szabadidőmet.

Andráskó Andrea

Andráskó Andrea

Szövegíró

2018-ban, egyetemi tanulmányaim mellett kezdtem a Keresőben Elsőnél dolgozni. Ez az első ilyen jellegű munkám, de hamar elsajátítottam az alapokat, azóta is töretlen a lelkesedésem. Nem állt tőlem soha távol a szövegírás, ebben a munkakörben pedig kamatoztathatom a kreativitásomat.

Amikor nem éppen írok, akkor a képernyő előtt lehet megtalálni, sorozatokat nézve. Szeretek utazni, koncertekre járni és pokemonokra vadászni.

Gaál Mónika

Gaál Mónika

Szövegíró

Az írott szöveghez mindig is különleges vonzalmat éreztem, már angol szakos egyetemistaként is volt lehetőségem fordítási projekt feladatokban részt venni. Adta magát a lehetőség, hogy később is foglalkozzam szövegírással –a Keresőben Első csapatával 2019 novembere óta tart az együttműködésem. Főállásban HR-esként dolgozom, a szabadidőmben pedig énekelni tanulok.

Pozsgay Zsófi

Pozsgay Zsófi

Szövegíró

A Keresőben Első csapatához 2020 januárjában csatlakoztam szövegíróként. Bár eredetileg gépészmérnökként végeztem, egy 180 fokos fordulatot követően mégis itt kötöttem ki, amit azóta sem bánok.

Ha épp nem írok, akkor általában a színpadon találtok meg szaxofonnal a kezemben, vagy a zongora mögött széles vigyorral az arcomon.

Radnóti Dóra

Radnóti Dóra

Szövegíró

2020 januárja óta dolgozom a Keresőben Elsőnél, ez az első munkahelyem. Az egyetem mellett ideális munka, mert magamnak osztom be az időmet és mindig tanulok valami újat cikkírás közben.

Amikor nem dolgozom, akkor pszichológiát tanulok, az egyetemen tevékenykedek vagy a virágaimat és a kiskertemet gondozom itthon.